3-dagars offroad och vildmarksäventyr med B & B

Det skumpar lätt och knirrar av den tunga lasten och den fyrhjulsdrivna bilen tar oss sakta men säkert upp för den ruffa stigen ända upp till bergets topp. Vi hoppar ur safaritrucken och känner vinden i håret, vi har en milsvid utsikt över landskapet. Du tar fram eldstålet och börjar göra en eld för det är dags för att laga lunch.

Datum för resan: 12-14 maj, 16-18 juni, 30 juni-2 juli, 18-20 augusti, 29 september-1 oktober

Offroad
Äventyret startar direkt med en spännande offroadtur där vår kunniga offroadguide tar er ut på offroadkörning i skogen, med inslag av lera, lutning och närkontakt med naturen. Ni får en känsla av hur en fyrhjulsdriven bil kan ta sig fram i svår terräng. Under de följande dagarna kommer det finnas flera inslag av enklare offroad.

Göra
Vi färdas så mycket det går på små fina grusvägar genom det svenska skogslandskapet med vandring, besök i grottor och andra sevärdheter. Vi stannar till vid natursköna platser, lagar och äter vår mat vid lägerelden.

Bilen
Vi färdas i en klassisk expeditionsutrustad safaribil där all vår packning ligger på taket, det finns plats för 8 personer, där hälften av er sitter i skuffen. Allt vi kan behöva under resan utan kontakt med civilisationen.

Bo
Efter en dags skumpande i safaritrucken tycker vi att du är värd en övernattning med en skön dusch och nybäddade sängar på ett mysigt Bed & Breakfast.

Var
Samling Västerås station kl. 17.00 (även upphämtning vid flygplats kan ordnas) och åter 16.00

B&B-tur
2 nätter på B&B (kan bokas hela året)
Pris: 4.250 kr per person
Gruppbokning, 5-8 personer: 29.800 kr

Vildmarkstur
Första natten i bekväma tält och andra natten på B&B (kan bokas 1 maj till 30 september)
Pris: 3.750 kr per person
Gruppbokning, 5-8 personer: 21.900 kr

Kontakta oss för närmare information:
info@swenture.se eller Malin: 0709-264860

BOKA UPPLEVELSE

Allemansrätten och terrängkörningslagen

Swenture värnar om Sveriges natur och djurliv och respekterar markägare och kör så klart bara där vi har tillåtelse att köra.

I Sverige har vi en mycket tydlig terrängkörningslag som inte tillåter någon körning i skogsterräng och mark.

BOKA UPPLEVELSE