Följ med på en resa till Gotland i sommar!

5-dagars minisafari

Vi lägger i lågväxeln och bilen stånkar iväg mellan sanddynerna och ut ur skogen, havet öppnar upp sig framför oss och vi har hittat en helt egen bit av Gotlands fantastiska stränder.
Följ med på en intensiv och exotisk resa till sommarön Gotland! Vi färdas i en 4-hjulsdriven expeditionsbil och äventyret kan börja.

Reseinformation
Mer utförlig reseinformation skickas till dig efter bokning

Dag 1
Vi samlas på Cityterminalen 08.30 i Stockholm där en safaritrucken plockar upp oss för en långhelg full av äventyr. Första stoppet blir Nynäshamn där vi stiger ombord på färjan. Efter cirka tre timmar angör vi i Visby och den medeltida Hansastaden välkomnar oss med dess pittoreska miljöer. Via ett stopp i Slite, där man kan passa på att ta ett dopp om vädret tillåter så åker vi genast norrut mot Fårö för en gemytlig kväll vid lägerelden på stranden.

Dag 2
Vi åker på grusvägar och letar oss ned mot havet och tar oss fram på vägar som knappt syns. Vi hittar övernattning på enklare campingplats.

Dag 3
Kulturella sevärdheter, Sveriges största Raukområde, Digerhuvud
Vildcamping

Dag 4
Natursköna vägar utefter Gotlands kust
Övernattning på camping nära Visby och möjlighet att göra ”stan” på kvällen.

Dag 5
Plocka ihop lägret och safaribilen.
15.00 Urpackning ur safaribilen och avsked

Pris: 3.950 kr
I priset ingår helpension från middag dag 1 till lunch dag 5 med undantag för en lunch på “stan” en av dagarna. Plats i en klassisk safaribil, mat, logi och spännande sevärdheter.

Kontakta oss för närmare information:
info@swenture.se eller Malin: 0709-264860

BOKA UPPLEVELSE