Gourmetmatlagning över öppen eld

Elden sprakar härligt, rotfrukter, kött, grönsaker och mejeriprodukter från den närbelägna skogen och bondgården trängs med gjutjärnspannor och träslevar på ett litet bord mellan två ståtliga furor, mitt i skogen.
Du får välkomstdryck och vår matguide och inspiratör för dagen berättar om var alla råvaror och produkter kommer ifrån och går sedan igenom vad vi ska tillaga och hur. Innan vi börjar får du testa dina smaklökar i en omgång gourmetbingo!

GÖRA
Vi lagar en trerätters middag över öppen eld med fokus på svenska närgångna råvaror. Ni delas in i olika matgrupper som ansvarar för en av rätterna.
Innan vi börjar får deltagarna tävla i vår gourmetbingo där du får prova olika smaker och tillagningssätt och gissa vad som är vad. Vinnaren får välja vilken maträtt som ska tillagas i vilken grupp.

NÄR
Aktiviteten anordnas 15 maj till 1 oktober, du kan boka en plats för dig eller för en hel grupp eller företag.

HUR
Aktiviteten passar för grupper mellan 6 och 30 deltagare och tar en mellan 4 och 7 timmar, beroende på antal personer och meny. Självklart kan aktiviteten kombineras med övernattning och andra aktiviteter och även inomhus över grill och i ugn.

VAR
Vi vistas i Bergslagsskogen och kan hämta upp er där ni önskar, tex i Västerås, Stockholm, Arlanda flygplats.

PRIS (minst antal personer: 6)
1.750 kr per person

Kontakta oss gärna för att hitta ett passande datum:
info@swenture.se eller 0709-264860

BOKA UPPLEVELSE