Hyr kanal- och campingbåt i Strömsholms Kanal

Hyr vår fina kanal och campingbåt i några timmar för att bara bada och fiska eller hyr den i flera dagar och njut av ett vackert och fantastiskt Strömsholms kanal med mycket djurliv och äventyr.

Båten på 20 kvm är kantad med ett stadigt staket och är utrustad med bord och sittplatser samt en köksdel med grill och gasolspis. Badstege och landgång finns.

Att göra
Ni hanterar lätt och säkert flotte, som har en liten aktersnurra som puttrar på i låg hastighet och tar er dit ni vill. Ni kan stanna och göra strandhugg efter eget tycke, hitta en udde eller egen ö att stanna vid en dag eller natt. Strömsholms kanal och dess sjösystem är ett lugn vatten och få grund. Ni kommer att kunna se tydliga spår efter bäver som fällt sina träd ned i kanalen och kanske får ni se honom simma ut i skymningen.

Kanalbåten
Vi går noga igenom båten så att ni känner er säkra och trygga innan ni far iväg.
När ni känner er redo, kastar ni loss och puttrar iväg längst Strömsholms kanal och ni kan även anlita en skeppare första timmarna på kanalen om så önskas.

Övernattning
Kanalbåten passar bra för övernattningen i mindre tält, men det finns också flera vackra platser efter kanalen där ni kan slå läger, tälta eller sova i vindskydd och även övernattning på B&B samt herrgård.
Ni lagar och äter er mat på båten, stannar i en lugn vik och badar, fiskar från flotten, eller från någon av de små holmarna i kanalen.
Kanalen har flera gästbryggor och möjlighet till inhandling av bränsle och mat, dock kan det vara upp till 1 km till livsmedelsbutik på vissa ställen.

Kontakta oss för närmare information:
info@swenture.se eller Malin: 0709-264860

BOKA UPPLEVELSE

Tillval
Slussning (upplev hur man slussar i Strömsholms Kanal)
Skeppare (som styr din kanalbåt i en timme eller en hel dag)
Fiskeguide
Vildmarkskock (egen kock som lagar en eller flera måltider till dig under resan)
Övernattning på vandrarhem eller hotell
Flytvästar
Kanot (ha en kanot förtöjd i båten och redo för utflykter och bus)

Flotten tar max 10 passagerare och går att hyra 1 maj till 15 oktober

Priser för hyra
6h: 300 kr per person (minsta pris 1.200 kr)
12h: 500 kr per person (minsta pris 2.000 kr)
1 dygn: 2.200 kr
2 dygn: 3.300 kr
5 dygn: 4.100 kr

Grupper, dag och kvällstur med lunch och middag
Färd med kanalbåt, skeppare, förmiddagsfika, brygglunch och tvårätters-middag som tillagas över öppen eld på båten av vår vildmarkskock, fiskeguide, fiskeutrustning, strandhugg efter vägen.

Pris: 950 kr per person (minst 8 personer)

BOKA UPPLEVELSE