Ett upplevelseföretag för stora och små äventyr i Sverige.

SWENTURE är ett koncept som ägs och drivs av Malin Bruce som grundade äventyrsklubben Offroad & Adventure Society 2009

Företagsnamn: SWENTURE
Organisationsnummer: 7107120706
Postadress: Swenture, Hammarleden 325, 73060 Ramnäs
Bg: 450-7612 Swish: 1234 64 0165
Vi tar nästan alla kreditkort samt PayPal
Antal anställda: En heltidsanställd och frilansande guider

SWENTURE drivs av Malin Bruce som under snart 10 år ideellt har arrangerat och anordnat olika typer av träffar, evenemang, expeditioner, tävlingar och resor för medlemmar bland annat i Svensk Land Rover klubb och i Offroad & Adventure Society (4X4OAS.COM)
Målsättningen är att göra stora äventyr med små medel genom guidningar, safarin och andra äventyr.

Affärsidé och vision
Vår affärsidé är att erbjuda barn och vuxna en annorlunda upplevelse och att få komma ut i naturen, med eller utan förkunskaper eller egen utrustning. Upplevelsen förstärks genom att reser i en klassisk safaribil. Du kan välja på att följa med på inbokande turer eller resor, eller välja bland alla upplevelser vi har tillgång till . Därefter skräddarsyr vi en upplevelse för dig och ditt ressällskap.

Malin

Naturguide som älskar att ta ut en riktning på kartan och springa rakt genom skogen. Hon hittar nya spännande områden och teman för Swentures olika turer. Stor passion för camping, vildmark och vildmarksmatlagning. Tycker om att hitta lyxen i det spartanska. Erfaren offroader och förare av safaribilen sedan snart 10 år. Intresserad och personligen berörd av skogsbranden.

Emma

Kajakinstruktören som trivs på vattnet, vinter som sommar och med stort intresse för annorlunda och spännande sporter som kan utmana. Utbildad guide i vildmark, paddling och vandring. Har stött på de flesta situationer som instruktör i HAV. Leder havspaddling, paddling i Mälaren och i våra sjöar och vattendrag.

Hasse

Livsnjutare med fiske som sin stora passion. Han guidar personligt och kunnigt våra gäster likväl på vintern som sommaren. Målet för varje tur är att du ska fånga storgäddan.
En fena på att hitta bra fiskevatten.

Anja

Vår norrlandsguide med stort intresse för skogen, nära naturupplevelser och fjällvärlden. Hon älskar att packa ryggsäcken och ta med hundar, barn och kompisar på äventyr i skog och mark. Med henne som guide behöver man aldrig vara orolig för oväntat ruskväder eller oförutsedda händelser.

Kerstin

Vår seniorguide, världsresenären som alltid är på språng för att hitta nya upplevelser! Kerstin har ständigt nya kunskaper och fakta att dela med sig av. Hon hjälper gärna till där det behövs och guidar våra seniora gäster på kultur och naturvandringar och brandguidning.